CW-X

De revolutionaire kleding van dit merk helpt atleten om hun snelheid, uithoudingsvermogen en herstel te verbeteren. In de kleding wordt gebruik gemaakt van zowel compressie als extra ondersteuning van specifieke spiergroepen en gewrichten. Deze combinatie maakt de kleding van CW-X uniek.

 

Compressie en ondersteuning
De compressie in de kleding zorgt voor een lichte druk. Hierdoor wordt de bloedcirculatie tijdens het sporten verbeterd. Je hebt daardoor een kleinere kans op blessures en bovendien herstel je sneller. De ondersteuning in de kleding is afgeleid van de zogenaamde Kinesio-taping. Dit zorgt voor meer stabiliteit en vangt schokken op. Er wordt gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen. De stoffen zijn vochtregulerend en absorberen UV-stralen.

 

Producten van CW-X

CWX heeft verschillende typen tights ontwikkeld. Ieder type geeft weer een specifieke ondersteuning en heeft een eigen design. De tights zijn verkrijgbaar voor vrouwen en mannen in lang, ¾ en kort. Ook biedt het merk speciale compressiekousen. Deze kousen geven naast compressie ook ondersteuning en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren.