Pure Lime

Pure Lime is een Scandinavisch kledingmerk dat sportkleding en sportondergoed voor vrouwen ontwikkelt. De producten van dit sportmerk helpen vrouwen om het beste uit zichzelf te halen. Fashion, comfort en pasvorm staan centraal bij het productieproces. Het doel van Pure Lime is een product niet alleen mooi, maar vooral comfortabel te maken voor de gebruiker. Dit zorgt ervoor dat er goed wordt nagedacht over de materialen die gebruikt worden en over de plaatsing van de stiksels. Er goed uit zien is belangrijk, maar ook goed voelen in de kleding is belangrijk.

 

Voor iedere vrouw de juiste sportbeha

De verschillende modellen sportbeha’s van Pure Lime biedt de mogelijkheid om een modieuze en stevige bh te dragen. Ieder detail is gemaakt om bijdrage te leveren aan een optimale prestatie en comfortabele manier van sporten. De beha’s zijn verkrijgbaar in de maten 60 A tot en met 100 J.

Functioneel ondergoed voor een optimaal comfort

Pure Lime biedt een geheel aanvullende functionele, modieuze sportondergoedlijn aan in verschillende modellen en frisse kleuren. Het ondergoed heeft geen zijnaden. Door de zachte, elastische en soepele stof zit het ondergoed comfortabel en geeft maximale bewegingsvrijheid. Daarnaast is het materiaal sneldrogend en heeft een goed ademend en vochtregulerend vermogen.

Comfortabele kleding

De collectie van Pure Lime richt zich op kleding voor de sportieve vrouw. De kleding is speciaal ontwikkeld voor uiteenlopende sporten als fitness, running, dans, tennis en spinning. Er wordt alleen gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen en stoffen, welke speciaal zijn ontwikkeld voor een perfecte pasvorm, elasticiteit, bewegingsvrijheid en vochtregulatie.
Voor vrouwen met een maatje meer is heeft het sportmerk de Plus collectie. Dit is een modieuze sportkleding collectie in de maten 44 tot en met 50.
Naast de damescollecties is er ook een collectie sportkleding voor meisjes vanaf vier jaar.