MIIEGO

MIIEGO is een innovatief Deens merk. De hoofdtelefoons van MIIEGO zijn speciaal ontwikkeld voor sporters die onbezorgd en vrij willen bewegen. We combineren superieure designs met moderne draadloze technologie. De hoofdtelefoons worden gebruikt door zowel joggers in hun vrije tijd als professionele atleten over de hele wereld.

 

SPORT…..ONZE PASSIE

‘Sporten, het gevoel van de wind door de haren, het zweet op de huid en de frisse lucht in de longen.’ Sport is passie. Met dezelfde passie wordt er gewerkt aan de producten van MIIEGO. Het merk heeft zich gespecialiseerd in hoogwaardige hoofdtelefoons en heeft al meerdere awards gewonnen hiermee.

 

ULTIEME VRIJHEID OM TE PRESTEREN

Het bedrijf is in 2010 opgericht in Aarhus, Denemarken. Alle producten worden in samenwerking met atleten ontwikkeld. De producten zijn zo gemaakt dat ze bestand zijn tegen het harde, uitdagende Scandinavische klimaat. De MIIEGO draadloze hoofdtelefoons zijn speciaal ontworpen voor sport en geven je de ultieme vrijheid om te presteren.

 

BESTENDIG TEGEN VOCHT EN SCHOKKEN

Alle MIIEGO producten zijn regen- transpiratie- en schokbestendig. Ook hebben ze een comfortabele pasvorm en geven ze een perfect geluid af. En wat belangrijk is: je blijft je bewust van je omgeving tijdens oefeningen en trainingen. Dus je kunt zonder zorgen sporten met jouw favoriete muziek. No wires. No worries.